“Krijg weer grip op uw e-mail” Outlook tutorial 30: Duidelijker discussies door automatisch naam of kenmerk toevoegen bij ingevoegde opmerkingen

Soms is het handig om bij het beantwoorden van e-mail uw opmerkingen op specifieke locaties in de berichttekst in te voegen. Bijvoorbeeld tijdens het voeren van discussies via e-mail of bij het beantwoorden van mails waarin meerdere vragen worden gesteld. Hoewel de door u ingevoegde tekst voorzien wordt van een andere kleur is het voor de lezer niet zo snel duidelijk dat u deze tekst heeft ingevoegd. Dat is te verhelpen door uw tekst vooraf te laten gaan door uw naam/kenmerk. In deze tutorial leert u hoe uw opmerkingen automatisch vooraf kunt laten gaan door uw naam/kenmerk.  Zie voor het automatisch invoegen van  uw naam/kenmerk bij het invoegen van opmerkingen in Outlook 2010 ook de instructie op Youtube.

  1. Klik op tabblad “Bestand”
  2. Klik op “Opties”
  3. Klik op “E-mail”
  4. Sleep de schuifbalk naar beneden
  5. Vink aan “Opmerkingen vooraf laten gaan door:” en pas indien gewenst de getoonde tekst aan
  6. Klik op “OK”

Kim Kennis & Informatie Management plaatst elke week een les uit haar Outlook e-mail training “Effectief E-Mail Gebruik” op haar blog. Meld u aan op ons twitter account @InformatieProfs en blijf ook op de hoogte.

Posted in Trainingen | Tagged |

KPD online

Tevreden klanten

KPD Trainingen

KIM Plus Delta

De Oude Molen 3
1184 VW AMSTELVEEN

Telefoon:  020 640 70 07
E-mail:  info@kimplusdelta.nl

KIM Plus Delta © 2017 | Disclaimer
Algemene voorwaarden

Vraag het KPD

* Anti-spam: maak de som af a.u.b.