Slimmer werken KIM Trainingen

Meer bereiken met trainingen en coaching voor slimmer werken

KIM is uw trainingspartner voor trainingen die direct resultaat opleveren in de dagelijkse praktijk. Geen standaard training, maar maatwerk dat uw medewerkers echt een stap verder brengt. Maak kennis met de KIM trainingen!

Kiezen voor KIM Trainingen: kiezen voor trainingen die beklijven
Onze trainingen onderscheiden zich van alle andere trainingen in de markt. KIM heeft geen dertien in een dozijn trainingen, geen standaard 10.000 oplage werkboeken of uitgekauwd trainingsmateriaal. KIM trainingen zijn anders: trainingen die beklijven, waarbij de deelnemers zaken direct in hun eigen praktijk toepassen en hierdoor de resultaten direct ervaren.

Effectief E-mail Gebruik met Outlook
Hoe krijg je weer grip op je Outlook mailbox?

Klantgericht & Commercieel Communiceren
Hoe ontstaat een duurzame relatie met mijn klant?
Resultaat met social media
Het is overal, maar hoe zorg je ervoor dat het
iets oplevert?

Het nieuwe werken
Wordt veel geroepen, maar hoe werkt het nu echt?

Het onderscheidend vermogen ontstaat door de kernwaarden van KIM trainingen:

Altijd maatwerk training
KIM trainingen worden voor elke klant op maat gemaakt. Hierdoor is het resultaat van een KIM training vele malen sterker dan een standaard training. De dagelijkse praktijk van de deelnemers wordt verwerkt in de training, zodat de deelnemers echt een stap verder komen en echt resultaat zien. Door in de training rekening te houden met verschillende kennisniveaus van de deelnemers kan voor elke deelnemer maximaal rendement behaald worden.

Betrokken: voor, tijdens en na de training
Zowel bij de voorbereiding, de uitvoering als na de training heeft KIM een nauwe relatie met de klant. Dus ook na een training zijn de trainers beschikbaar voor vragen. Een training is voor KIM pas geslaagd als de deelnemers het resultaat in hun dagelijkse praktijk ondervinden.

Onafhankelijk
KIM is leverancier- en systeemonafhankelijk. We dringen u geen nieuwe systemen op en zijn niet gebonden aan standaard trainingsmodules. Door onze onafhankelijkheid is KIM in staat om de beste passende oplossing voor haar klanten te realiseren.

Hoge kwaliteit
KIM trainingen worden zeer goed gewaardeerd. Om de kwaliteit te monitoren vullen de deelnemers na elke training een evaluatieformulier in. De resultaten hiervan worden besproken met de opdrachtgever en worden gebruikt om de trainingen en workshops steeds verder te verbeteren.

De afgelopen jaren heeft KIM trainingen verzorgt bij zeer uiteenlopende organisaties. Vele honderden deelnemers hebben de KIM trainingen doorlopen, wat leidt tot vele positieve reacties van onze klanten.

Neem contact op en maak kennis met KIM!

KPD online

Tevreden klanten

Slimmer werken

Echte KIM trainingen:


Kenmerken KIM Trainingen:

  • Altijd maatwerk
  • Betrokken: voor, tijdens en na training
  • Onafhankelijk
  • Hoge kwaliteit

KPD Trainingen

KIM Plus Delta

De Oude Molen 3
1184 VW AMSTELVEEN

Telefoon:  020 640 70 07
E-mail:  info@kimplusdelta.nl

KIM Plus Delta © 2017 | Disclaimer
Algemene voorwaarden

Vraag het KPD

* Anti-spam: maak de som af a.u.b.